Publicēts 27. septembrī, 2017. Autors: Andris.
Uzņēmums “Pica Rīga”, kas ilgstoši bija pazīstams kā e-picērija, nupat ir vēris vaļā arī restorānu Rīgā, Strēlnieku ielā 1A, kur apmeklētāji varēs baudīt jau iemīļotas un jaunu recepšu picas ar īpaši piemeklētiem vīniem. Jaunums gardēžiem būs picas ar strausa un brieža gaļu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 26. septembrī, 2017. Autors: Andris.
64% Latvijas iedzīvotāju mēdz lietot medikamentus, nekonsultējoties ar ārstu vai farmaceitu, liecina “Mana Aptieka & Apotheka Veselības indekss”.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 26. septembrī, 2017. Autors: Andris.
Mazāk nekā puse jeb 44% Latvijas iedzīvotāju slimības gadījumā lieto visus ārsta izrakstītos medikamentus, liecina “Mana Aptieka & Apotheka Veselības indekss”.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 19. septembrī, 2017. Autors: Andris.
Par līdzekļiem, kas iegūti no uzņēmēja Jūlija Krūmiņa grāmatas “Iļģuciema pašpuikas stāsti” pārdošanas, Rīgas Valdorfskolas – ēkas, kurā bērnībā mācījās pats uzņēmējs – teritorijā izbūvēta āra funkcionālās vingrošanas stacija, kas šonedēļ tika svinīgi atklāta.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 14. septembrī, 2017. Autors: Andris.
Arvien pieaug darījumu braucienu biežums, liecina tūrisma aģentūras SIA “Latvia Tours” pieredze. Populārs galamērķis komandējumiem nereti ir dažādas konferences, kur uzņēmēji var internacionālā vidē papildināt savas zināšanas un paplašināt uzņēmējdarbības attīstībā tik būtisko darījumu kontaktu listi. SIA “Latvia Tours” Korporatīvās apkalpošanas vadītāja Karina Bezzubova piedāvā piecas globāla mēroga konferences, kas ik gadu pulcē lielu profesionāļu skaitu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 12. septembrī, 2017. Autors: Andris.
Vienā no Latvijas vēsturē veiksmīgākajiem Eiropas čempionātiem kikboksā medaļas šogad guvuši trīskārtējie čempioni - Mārcis Grundulis, kurš izcīnīja godalgoto 3. vietu, un Emīls Špīss, kurš spraigā cīņā tika pie sudraba medaļas.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 12. septembrī, 2017. Autors: Andris.
6. septembrī Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas jaunajā korpusā tika atklāta pirmā Ainas Mucenieces Viroterapijas fonda rīkotā mākslas darbu konkursa izstāde “Māksla uzvar!”. Izstādes atklāšanas svētkos mākslas un medicīnas nozares pārstāvji bija vienisprātis, uzsverot, ka mākslas radītās sajūtas un pozitīvās emocijas veicina atveseļošanās procesu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 8. septembrī, 2017. Autors: Andris.
Ir noslēdzies pašmāju daudzfunkcionālā portāla “Inbox.lv” organizētais talantu konkurss, kam atsaucās teju 100 talantīgi skolēni no visas Latvijas. Ikviens no viņiem dāvanā saņēma modernas “Inbox.lv” mugursomas, bet viens laimīgais – planšetdatoru. Modernas skolas somas uzņēmums skolēniem dāvināja arī pērn.
Lasīt visu rakstu...