Atklāts restorāns “Pica Rīga”; gardēžus pārsteigs ar brieža un strausa gaļas picām
Publicēts 27. septembrī, 2017.
Uzņēmums “Pica Rīga”, kas ilgstoši bija pazīstams kā e-picērija, nupat ir vēris vaļā arī restorānu Rīgā, Strēlnieku ielā 1A, kur apmeklētāji varēs baudīt jau iemīļotas un jaunu recepšu picas ar īpaši piemeklētiem vīniem. Jaunums gardēžiem būs picas ar strausa un brieža gaļu.

Bez vēl iepriekš nebijušām picu receptēm restorāna apmeklētājus priecēs arī izsmalcināti deserti – viens no tiem jau “Pica Rīga” apmeklētāju vidū iemīļots – beļģu šokolādes groziņš ar krēmu un svaigām ogām. Plašs ir arī piedāvāto vīnu sortiments no “Noble Wine” – piedāvājumā gan vīni no Itālijas, gan arī Spānijas, Francijas, Vācijas un Austrijas. Plānots, ka restorāna apmeklētājus laipni sagaidīs paši vietas saimnieki – Eva un Normunds.

Zīmola mērķauditorija ir cilvēki gardēži, kas novērtē no augstvērtīgām izejvielām gatavotu kvalitatīvu ēdienu. Starp restorāna pastāvīgajiem klientiem ir arī sabiedrībā zināmas personas, piemēram, diskžokejs Toms Grēviņš ar sievu Lauru Grēviņu, kulinārijas meistare Signe Meirāne, fotogrāfe Liene Pētersone, futbolists Kaspars Gorkšs un citi.

“Sākotnēji picas bija iespējams pasūtīt tikai internetā, bet restorāna atvēršana vienmēr bijusi plānā. Iespējams, ka sākotnēji kā pārdrošs sapnis, kas nu pārtapis realitātē. Ikviens dizaina elements telpās ir īpaši pārdomāts. Esam gandarīti, ka nu mūsu klientiem būs arī omulīga telpa Rīgas centrā, kur nobaudīt iemīļoto picu,” saka restorāna līdzīpašniece Eva Broda-Bērziņa.

Nelielās restorāna telpas iekārtotas kā vīna un interjera studija smilšu toņos, un kā centrālā rota ir gleznotājas Gundegas Dūdumas darbs. Nākotnē telpas plānots papildināt arī ar citām mākslinieces gleznām.

Picērijas pavāri pamatā izmanto vietējās izejvielas, īpaši parūpējoties par plānu un kraukšķīgu picas pamatni. “Pica Rīga” ir arī vienīgā picērija Rīgā, kas cep picas no melnas mīklas.

Uzņēmums “Pica Rīga” dibināts 2015. gada 21. decembrī. To dibināja Eva Broda-Bērziņa un Normunds Bērziņš.


Komentāri (1)
Bars: tas ir tas restorāns vai bārs?
01/02/2020 10:11
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: