Jaunajā mācību gadā “Inbox.lv” skolēniem dāvina mugursomas un planšetdatoru
Publicēts 8. septembrī, 2017.
Ir noslēdzies pašmāju daudzfunkcionālā portāla “Inbox.lv” organizētais talantu konkurss, kam atsaucās teju 100 talantīgi skolēni no visas Latvijas. Ikviens no viņiem dāvanā saņēma modernas “Inbox.lv” mugursomas, bet viens laimīgais – planšetdatoru. Modernas skolas somas uzņēmums skolēniem dāvināja arī pērn.

 

Planšetdatora ieguvējs tika noskaidrots interneta lietotāju balsojumā. Lielāko atbalstu  guva G.Merķeļa Lēdurgas pamatskolas 5. klases audzēknis Martins Motte. Viņš iesūtītajā video nodemonstrēja nepārprotamu marimbas spēles talantu, un savā īpašumā iegūs “Inbox.lv” sarūpētu planšetdatoru. Konkursa laureāts šī sitamā koka instrumenta spēli nu jau ceturto gadu apgūst Siguldas mūzikas skolā "Baltais Flīģelis”. Mūzikas instruments klausītājiem paliek atmiņā ar savu maģisko skanējumu.

 

“Kopumā bijām liecinieki teju simts izteiksmīgiem Latvijas jauniešu talantiem. Katrs no šiem brīnišķīgajiem un uzņēmīgajiem skolēniem, kuri uzdrīkstējās video citiem demonstrēt savas unikālās spējas, ir liela vērtība valstij. Esmu drošs, ka mēs par šo skolēnu sasniegumiem vēl dzirdēsim,” saka SIA INBOKSS dibinātājs un valdes priekšsēdētājs Andris Griķis.

 

Lielu atbalstu no interneta lietotājiem guva arī dzīvespriecīgā skolniece Tīna no Ikšķiles, kura savos septiņos gados parādīja apbrīnojamu izturību un veiklību sportojot. Meitenes video izcēlās ar īpašu enerģiskumu un humora devu, liekot skatītājiem pasmaidīt. Viņas talantu interneta lietotāji ierindoja godpilnajā otrajā vietā.

 

Konkursa dalībnieki īsos video prezentēja savu talantu gan dejošanā, gan dziedāšanā, gan gleznošanā, kā arī vingrošanā, tāllēkšanā un pat figūru veidošanā no plastalīna. Skolēni arī pārsteidza ar atraktivitāti talanta pasniegšanā un aktiermeistarības spējām. Aicinājumam atsaucās jaunieši no visas Latvijas, tostarp Rīgas, Limbažiem, Ķekavas, Lielvārdes, Tukuma, Iecavas, Ogres, Baldones, Salaspils, Jēkabpils, Smiltenes, Aizkraukles, Skrīveriem, Rēzeknes, Balviem un citām pilsētām. Katrs no jaunajiem talantiem saņēma “Inbox.lv” modernās mugursomas, kas lieti noderēs jaunajā mācību gadā. Apbalvošana notika šonedēļ, 4. septembrī “Inbox.lv” telpās.

 

Kā ziņots, “Inbox.lv” aicināja skolēnus demonstrēt savu unikālo talantu īsā video, to iesūtot ar e-pasta starpniecību. Uzņēmuma pārstāvji izraudzījās četrus video, par kuriem  ikviens varēja atdot savu balsi (like) sociālajā tīklā “Facebook”. Īsus ieskatus četru finālistu iesūtītajos video var apskatīt “Inbox.lv” Facebook lapā.

 

Vairāk nekā desmit gadus “Inbox.lv” ir Latvijas lielākais daudzfunkcionālais portāls, kura pakalpojumu klāstā ir e-pasta un failu apmaiņas pakalpojumi, izklaide, spēles, iespējas augšupielādēt un dalīties ar savām fotogrāfijām. “Inbox.lv” piedāvā arī mobilās lietotnes, biznesa risinājumus.


Komentāri (1)
Eddie: Lieliska ideja bija, žēl ka vairāk tā nedara.
17/06/2018 20:06
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: