Publicēts 28. jūlijā, 2017. Autors: Andris.
Varam plaši runāt par pagrieziena punktiem dzīvē, kas spēji izmaina ierastos apstākļus un nākotnes plānus. Nav noslēpums, ka dažkārt par šādu pagrieziena punktu var kļūt smaga diagnoze pašam vai tuviniekam, un ar “smaga diagnoze” bieži vien, pirmkārt, saistām onkoloģiskās saslimšanas. Cēloņi tam var būt dažādi – no ikdienas paradumiem un dzīves kvalitātes līdz pat ģenētikai, taču, ja reiz diagnoze ir noteikta, svarīgākais ir apzināties cīņu, kam jāseko, lai to uzveiktu. Lai pierādītu, ka vēzis ir uzveicams, motivētu un iedvesmotu, astoņi onkoloģiskie pacienti šonedēļ dosies iekarot Monblāna virsotni onkoloģes Lindas Brokānes uzraudzībā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 25. jūlijā, 2017. Autors: Andris.
Izklaides un atpūtas vietas “Klondaika” Pļavnieku filiālē, Andreja Saharova ielā 13a, tika laimēta viena no pēdējo gadu lielākajām naudas summām – 151 825 eiro. Uzvarētājs laimestu plāno izmantot ceļojumam un savu ģimenes locekļu apdāvināšanā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 21. jūlijā, 2017. Autors: Andris.
No 29. jūlija līdz 12. augustam Ainas Mucenieces Viroterapijas fonds sadarbībā ar “Kalnu Grupu” rīko onkoloģisko pacientu atbalstam veltītu kāpienu “Kāp cīņai pret vēzi” Eiropas Alpos ar mērķi sasniegt Monblāna virsotni. Kāpienā piedalīsies onkoloģiskie pacienti ne tikai no Latvijas, bet arī ASV, Ukrainas, Krievijas un Čečenijas.
Lasīt visu rakstu...