Mairis Briedis kļūst par Rigvir holdinga drošības dienesta vadītāju
Publicēts 15. jūlijā, 2016.
Latvijas labākais bokseris un valsts drošības struktūru darbinieks Mairis Briedis pievienojies Rigvir holdinga komandai, kļūstot par drošības dienesta vadītāju. Mairis Briedis turpinās arī savu profesionālā boksera karjeru.

Mairis Briedis, Rigvir holdinga drošības dieneta vadītājs: "Man vienmēr ir bijis svarīgi veidot sociālo dzīvi un karjeru arī ārpus sporta un līdz šim esmu veiksmīgi to sabalansējis, atrodot laiku abiem. Es jūtu patiesu lepnumu par to, ka varu būt daļa no Rigvir komandas, kas dara mūsu tautai un visai pasaulei tik nozīmīgu un augsti cienījamo darbu, glābjot cilvēku dzīves! Ceru, ka ar manu palīdzību šis unikālais Latvijas zinātnes sasniegums pasaulē varēs doties vēl drošākiem soļiem kā līdz šim un sniegs palīdzību daudziem, jo daudziem cilvēkiem cīņā ar vēzi."

Mairis Briedis izglītību ieguvis Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā, kur ieguvis augstāko izglītību gan kā pedagogs, gan kā boksa treneris. Pēdējos deviņus gadus darbojies drošības struktūrās Valsts policijā.  Šobrīd Mairis Briedis ir aktuālais pasaules čempions svara kategorijā līdz 90,7 kilogramiem. Savā boksera karjerā Mairis Briedis vēl nav piedzīvojis nevienu zaudējumu, izcīnot 20 uzvaras. Prestižā boksa portāla “BoxRec Boxing Records” rangā viņš ieņem augsto otro vietu. 2014. gadā Mairis Briedis tika atzīts par Eiropas Gada cilvēku Latvijā.

Rigvir holdinga valdes priekšsēdētājs un uzņēmuma dibinātājs Jurģis Auziņš: “Sabiedrībā Mairis vairāk pazīstams kā augsta līmeņa sportists, tāpēc dažkārt otrajā plānā paliek citas viņa kvalitātes, piemēram, karjera drošības struktūrās. Viņam ir nopietna un profesionāla attieksme pret katru lietu vai pienākumu, ko viņš uzņemas. Tāpat ļoti augstu novērtējam Maira Brieža darba ētiku un patriotisko attieksmi pret Latvijas valsti – šīs ir ļoti nozīmīgas vērtības arī mūsu uzņēmumā."

Rigvir holdings apvieno uzņēmumu grupu, kuras darbība ir vērsta uz Latvijā izstrādāto unikālo vēža zāļu Rigvir ražošanu un attīstību pasaules tirgos. Rigvir ir viens no ievērojamākajiem Latvijas zinātnes sasniegumiem. Šīs zāles ir reģistrētas melanomas ārstēšanai, bet klīniskajā praksē plaši tiek izmantotas arī vairāku citu ļaundabīgu audzēju ārstēšanā. Kopš 2011. gada Rigvir ir pilnībā kompensēts Latvijas iedzīvotājiem ar ļaundabīgās ādas melanomas diagnozi, bet 2015. gadā Rigvir tika iekļauts Nacionālā veselības dienesta apstiprinātajās klīniskajās vadlīnijās. Savukārt pacienti no valstīm, kurās šis medikaments pagaidām nav reģistrēts, viroterapiju ar Rigvir var saņemt Latvijā. Šobrīd viroterapiju ar Rigvir jau ir saņēmuši vēža pacienti no vairāk kā 50 valstīm.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: