Latvijas Jūras medicīnas centrā iespējams ārstēt melanomu
Publicēts 23. janvārī, 2017.
Pacienti, kuriem konstatēti ļaundabīgi ādas veidojumi jeb melanoma, turpmāk Latvijas Jūras medicīnas centrā (LJMC) var saņemt profesionālu speciālistu konsultācijas, diagnostiku un terapiju, kas tiek apmaksāts valsts noteiktās kompensācijas ietvaros.

“Esam gandarīti, ka mūsu centra pakalpojuma klāstā būs arī melanomas diagnostika un ārstēšana. Īpaši svarīgi, ka pacientus ārstēs augstas klases profesionāļi. Arī nākotnē turpināsim darbu pie centra onkoloģisko saslimšanu diagnostikas, ārstniecības un rehabilitācijas pakalpojumu attīstīšanas, lai pacientiem nodrošinātu iespējami kvalitatīvāko un efektīvāko ārstēšanu,” uzsver LJMC valdes priekšsēdētājs Jānis Birks.

 

LJMC pacientiem konsultācijas sniegs pieredzējušā LJMC dermatoloģe Aija Anna Rajevska un onkoloģe Dr. Dace Baltiņa. Speciālisti palīdzēs aizdomīgu dzimumzīmju un melanomas diagnostikā un ārstēšanā.

 

“Melanoma gaišādaino iedzīvotāju vidū ir pirmajā vietā starp visām ļaundabīgo audzēju formām. Atklāto melanomas gadījumu skaits Latvijā ir cieši saistīts ar dermatoloģijas un dermatoskopijas attīstību, ļaujot melanomu pamanīt un diagnosticēt arvien agrāk, kas ir īpaši būtiski sekmīga ārstēšanās procesa īstenošanā,” uzsver Starptautiskā Viroterapijas centra medicīnas direktore D. Baltiņa.

 

Dermatoloģe A. A. Rajevska pacientu pieņemšanas kvotu ietvaros sniedz pakalpojumus pacientiem gan par samazinātu, gan pilnu maksu. Savukārt pacienti, kuriem diagnosticēta cita veida onkoloģiskā slimība, visos jautājumos par imūnterapiju vai viroterapiju aicināti vērsties pie profesores D. Baltiņas.

 

Pacienti ir aicināti doties uz LJMC (Rīga, Patversmes iela 23) vai zvanīt pa tālruni +371 67889000, lai pieteiktos konsultācijām vai terapijai. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: