Inbox.lv atbalstīs skolēnus jaunajam mācību gadam
Publicēts 17. augustā, 2016.
Rūpējoties par savas valsts nākotni, lielākais pašmāju daudzfunkcionālais portāls Inbox.lv izsludina radošo zīmējumu konkursu pašiem mazākajiem skolēniem “Mans 1. septembris”. Konkursa mērķis ir atbalstīt savējos – Latvijas jauno paaudzi, kuras gaišā nākotne ir tiešā veidā atkarīga no iegūtās izglītības. Tāpēc, lai mācīties būtu patīkamāk, konkurss sniedz lielisku iespēju 100 atraktīvāko zīmējumu autoriem jauno mācību gadu iesākt ar stilīgu, ergonomisku mugursomu, kurā atrodami visi jaunajam mācību gadam nepieciešamie rakstāmpiederumi.

Pieteikties skolēnu konkursam var jebkurš 1.-5. klases skolēns vai kāds no viņa vecākiem, nosūtot skolēna veidotu zīmējumu “Mans 1. septembris” (tā skenējumu vai arī datorzīmēšanas programmas failu) ar nelielu tā aprakstu un īsu informāciju par autoru (vārds, uzvārds, vecums, skola, klase) uz e-pasta adresi backtoschool@inbox.lv līdz 28. augustam.

Andris Griķis, SIA “Inbokss” valdes priekšsēdētājs: “Zinību diena ir īpašs notikums ne tikai pašiem skolēniem, bet arī viņu vecākiem, kuru pārziņā ir savu atvašu sagatavošana skolas gaitām. Atbalstot ģimenes pirms jaunā mācību gada, vēlamies dāvināt svētku sajūtu, tāpēc esam sagatavojuši stilīgu un noderīgu skolēnu komplektu tiem skolu audzēkņiem, kuriem atbalsts ir nepieciešams visvairāk. Tajā pašā laikā vēlamies bērniem jau no mazotnes ierādīt, ka visu augļu pamatā ir darbs – tāpēc, lai bērni komplektu iegūtu, mēs viņus aicinām piedalīties zīmējumu konkursā un, kā vēstī Inbox.lv jaunais sauklis, vienot savējos lielām lietām”.

Ņemot vērā, ka dāvanu komplektu skaits ir ierobežots, Inbox.lv aicina piedalīties akcijā jau šodien. Ar visiem, kas tiks godalgoti par savu zīmējumu, uzņēmums sazināsies elektroniski, atbildot uz sūtīto e-pastu. Komplekti saņēmējiem tiks izsūtīti uz norādīto adresi ar kurjera starpniecību (piegāde būs bez maksas). Vairāk informācijas lasiet šeit.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: