Holdinga “Rigvir” uzņēmums piedalās Eiropas inovāciju līderu samitā Briselē
Publicēts 24. oktobrī, 2016.
Oktobra vidū Briselē norisinājās augsta līmeņa samits mazajiem un vidējiem uzņēmumiem “SME Instrument Summit 2016”, kur piedalījās 254 dalībnieki no vairāk nekā 30 valstīm. Latviju pārstāvēja pretvēža medikamenta ražotāja holdinga “Rigvir” uzņēmums SIA “Latima”.

“Šī bija laba iespēja ne tikai prezentēt mūsu sasniegumus, bet arī iegūt jaunu pieredzi, kontaktus un sadarbības partnerus. Samitā nevarēja piedalīties katrs interesents, tāpēc varam būt gandarīti, ka, pēc rūpīgas atlases, organizatori izvēlējās tieši mūs. Tas ir gan stimuls turpināt iesākto darbu, gan zināma atzinība par paveikto,” uzsver holdinga “Rigvir” uzņēmuma SIA “Latima” finanšu direktors Kārlis Urbāns.

80% no samita dalībniekiem ir uzņēmumi, kas saņēmuši Eiropas Komisijas (EK) programmas “Horizon 2020” finansējumu. Samita mērķis bija vienkopus sapulcināt inovatīvu biznesa uzņēmumu pārstāvjus, lai dalītos pieredzē, prezentētu idejas un atrastu jaunus sadarbības partnerus un investorus no visas pasaules. Konferences praktiskajā daļā tika skartas tādas tēmas kā digitālās ekonomikas tendences, tehnoloģisko inovāciju izmantošana, attīstība ārpus Eiropas Savienības (ES) esošo valstu tirgus un daudzas citas.

Jau ziņots, ka “Rigvir” holdinga uzņēmums SIA “Latima” saņēma EK programmas “Horizon 2020” pirmās fāzes grantu (izpētes veikšana un novērtēšana) ar mērķi veikt pasaulē pirmā onkolītiskā medikamenta komercializāciju ES tirgū. 


Komentāri (1)
valters: Labs labu nemaitā. Un, ja vēl kāds par to maksā, tad ir pavisam labi.
11/11/2016 12:12
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: