Aicina parakstīt atklātu pateicības vēstuli zinātniecei Ainai Muceniecei
Publicēts 8. novembrī, 2017.
Ainas Mucenieces vārdā nosauktais Viroterapijas fonds, pēc vēža pacientu ierosinājuma, aicina parakstīt atklātu pateicības vēstuli latviešu zinātniecei par viņas ieguldījumu medicīnā un radītā pretvēža medikamenta pieejamību.

Vēstulē tiek uzsvērta viroterapijas nozīme daudzu cilvēku dzīvē un izteikta pateicība par zinātnieces izstrādātā preparāta pieejamību, pateicība medicīnas speciālistiem, Latvijas valstij, tās pārstāvjiem un visiem cilvēkiem, kuru darba rezultātā daudziem pacientiem Latvijā un ārzemēs ir dota iespēja ārstēties ar drošu, un inovatīvu vēža ārstēšanās metodi.

           

            Novembra pirmajā piektdienā, parakstot pateicības vēstuli, pirmie savu atbalstu izteica Latvijas pacienti,  fonda rīkotās iniciatīvas “Kāp cīņai pret vēzi” dalībnieki, kuri šī gada vasarā devās ekspedīcijā uz Alpu kalniem un pierādīja, ka diagnoze vēzis nav nāves spriedums.

 

 “Kāp cīņai pret vēzi” dalībniece Indra Vālande par jauno iniciatīvu saka: “Esmu “tradicionālās vēža ārstēšanas” sistēmas upuris. Divreiz. Uzskatu, ka cilvēkam ir jābūt izvēlei, kā ārstēties. Ja būs vajadzība turpināt ārstēties, izvēlēšos viroterapiju, jo personīgi pazīstu cilvēkus, kam tā ir palīdzējusi, tāpēc arī es pievienojos atbalsta vēstulei.”

 

            Viroterapijas fonds aicina viroterapijas pacientus, viņu tuviniekus un citus cilvēkus, kas novērtē A. Mucenieces ieguldīto darbu un rezultātus, pievienoties pateicības vēstulei. Savu atbalstu, cilvēki var paust Viroterapijas fonda mājaslapā, parakstoties Viroterapijas fonda sociālā tīkla Facebook profilā, izmantojot savu Facebook lietotāja kontu vai parakstīt vēstuli klātienē, ierodoties A. Mucenieces Viroterapijas fonda birojā, P. Brieža ielā 15, Rīgā, darba dienās no plkst. 10.00 – 17.00.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: