”Riviera” šefpavārs: pirmie trīs gadi restorānam ir ugunskristības
Publicēts 28. augustā, 2017.
"Seši gadi restorānam Latvijā ir vecums, ar ko var lepoties. Ja restorānam izdodas noturēties ilgāk par trīs gadiem, tas jau liecina, ka ir izvēlēts pareizs darbības virziens, ir sekmīga sadarbība ar piegādātājiem un, protams, klientu uzticība, par ko sakām lielu paldies,” atzīmējot restorāna sešu gadu jubileju, saka Rīgas klusajā centrā esošā Vidusjūras virtuves restorāna “Riviera” līdzīpašnieks un šefpavārs Jānis Sokolovskis.

Svētku reizē restorāns “Riviera” bija parūpējies par īpašu un pārdomātu svētku ēdienkarti, sniedzot iespēju klientiem un draugiem nobaudīt vēl nebijušus ēdienus ar omāru, kā arī gardus un atspirdzinošus kokteiļus. Apmeklētāji varēja baudīt omāra karpačio, omāra avokado un kukurūzas tartaru, omāra un jūras ķemmītes lielo raviolli vai arī Kanādas omāru saceptu ar bešamel mērci, bisku, trifeļu sviestu. Īpašo svētku atmosfēru viesi varēja izjust, sākot no šefpavāra komplimenta līdz pat vasarīgi svaigajam desertam, ko pavadīja arī profesionālu mūziķu sniegums.

Jau ziņots, ka restorāna “Riviera” austeru bārs, kas tika atklāts šī gada janvārī, piedāvā vairāk par duci dažādu austeru – gan pasaulē labi zināmas austeres, gan arī plašākai publikai mazāk pazīstamas jūras veltes jaunās garšās. Pārsvarā ēdienkartē pieejamās austeres ir audzētas Francijas, Īrijas, Portugāles un Nīderlandes mākslīgajos rezervuāros. Piedāvājumā ir ne vien austeres un austeres ar piedevām, bet arī austeru zupa un pat ceptas austeres.

Par Riviera

Restorāns “Riviera” atrodas Dzirnavu ielā 31, ar 110 sēdvietām un 95 m2 lielo āra terasi spēj uzņemt lielu skaitu viesu, lutinot ar ēdienkarti, ko veidojis restorāna šefpavārs un līdzīpašnieks, vairāku starptautisku kulinārijas konkursu laureāts, Jānis Sokolovskis. Ēdienkartē apvienoti labākie produkti mūsu reģiona gardēžiem saprotamā pagatavošanas veidā, ar restorānam “Riviera” raksturīgo, pazīstamo garšu. Restorānā tiek pasniegti mūsmāju un pasaules labāko produktu salikumi, kas atklāj restorānam ierastas, kā arī jaunas garšas nianses. Restorāna vīna karti ir izstrādājis “Riviera” līdzīpašnieks Eduards Jakuševskis un restorāna someljē Ivars Kalniņš, apvienojot labākos vīnus no vairākām valstīm un reģioniem.

Restorāna viesi tiek laipni gaidīti katru dienu no 12.00 līdz 23.00. Austeru bāra darba laiki, kad pieejams pavārs: pirmdienās - piektdienās no plkst. 18.00 līdz 23.00, sestdienās - svētdienās no plkst. 12.00 līdz 23.00. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: