“Rigvir” holdinga uzņēmums iegūst WIPO Intelektuālā īpašuma apbalvojumu
Publicēts 25. aprīlī, 2017.
“Rigvir” holdinga uzņēmums, medikamenta “RIGVIR” ražotājs - SIA “LATIMA” saņēmis WIPO Uzņēmuma intelektuālā īpašuma apbalvojumu (WIPO Enterprise Trophy).

WIPO Uzņēmuma intelektuālā īpašuma balva ir apbalvojums, kura mērķis ir mudināt uzņēmumus radoši un inovatīvi izmantot intelektuālā īpašuma priekšrocības savā uzņēmējdarbībā, kā arī citās saistītās biznesa aktivitātēs. Ar šīs balvas pasniegšanu tiek godināti tie uzņēmumi, kuri ir uzsākuši veiksmīgu darbību un stimulē kreativitāti, un inovāciju attīstību vietējās ekonomikas labā, ievērojot intelektuālā īpašuma tiesības.

“Patents ir drošais pamats mūsu uzņēmējdarbībai, kurā ir ļoti augsts intelektuālā ieguldījuma īpatsvars. Iegūtais apbalvojums ir augsts novērtējums intensīvam un mērķtiecīgam darbam. Priecājamies un esam gandarīti, ka kvalitāte tiek novērtēta un ka šajā ziņā varam būt par piemēru citiem,” uzsver “Rigvir” holdinga Biznesa attīstības departamenta vadītājs Kārlis Urbāns.

WIPO apbalvojums SIA “Latima” tika piešķirts, balstoties uz sekojošiem kritērijiem:

·         Uzņēmums ir vairāku Eiropas patentu īpašnieks – rada pasaules līmeņa inovācijas;

·         uzņēmums ir jaunievedumu ieviesējs – jo patenti tiek pieškirti izgudrojumiem, kas nav acīmredzami, ir radoši un tiem piemīt tehniskā jaunrade;

·         veic zināšanās balstītu un uz nepārtrauktu attīstību vērstu uzņēmējdarbību;

·         rada pasaules līmeņa inovatīvus produktus.

Uz apbalvojumu iespējams pretendēt ne tikai uzņēmējiem, bet arī individuāliem komersantiem, biznesa korporācijām, kā arī pētniecības un akadēmisko iestāžu institūcijām. 


Komentāri (1)
zobarsti.lv: Gods un slava rigvir. Jācer, ka eksperimenti vainagosies ar praktiskiem rezultātiem arī citās grupās.
08/06/2017 09:26
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: